SF-kanalen TV-guide

Nedenfor finder du SF-kanalen TV-guide, som viser en lang række spændende programmer og udseendelser.

 

Om SF-kanalen

SF-kanalen TV-guideSF-kanalen er en betydningsfuld svensk tv-kanal, der tilbyder seere en fortryllende filmisk oplevelse gennem dens nøje udvalgte udvalg af film fra den velrenommerede Svensk Filmindustri-bibliotek. 

 

Kanalen henvender sig til publikum i Sverige, Norge, Danmark og Finland og udgør en integreret del af Canal+-pakken.

 

Debutterende på sendefladen den 1. oktober 2009 begav SF-kanalen sig ud på en filmisk rejse, der fortsætter med at fængsle seere.

 

Kanalen lever op til sit løfte ved at sende døgnet rundt og tilbyder en uafbrudt strøm af filmisk fornøjelse. Bemærkelsesværdigt er dens engagement i at fremvise de uvurderlige skatte fra Svensk Filmindustri-biblioteket, der rummer nogle af de mest ikoniske og elskede svenske film.

SF-kanalen på tværs af de nordiske lande

Fra begyndelsen har SF-kanalen været et fyrtårn for filmisk fornøjelse for seere på tværs af de nordiske lande. Fra den 1. november 2009 udvidede kanalen sin rækkevidde ved at omfavne jordbaseret udsendelse i Sverige. 

 

Dens jordbaserede tilstedeværelse lyste op på skærme mellem kl. 6 og kl. 18 på hverdage og fra kl. 6 til kl. 12 i weekenden. 

 

Denne programplan gjorde det muligt for kanalen at dele sin sendetid med de dynamiske tilbud fra Canal+ Sport 1 og dermed berige underholdningslandskabet yderligere.

 

Sammenfattende er SF-kanalen ikke bare en tv-kanal; den er en filmisk ekspedition, der fører sit publikum gennem den rigdomsrige arv af svensk film. 

 

Med sit engagement i at sende døgnet rundt og dets samarbejdsindsats for at udvide sin jordbaserede rækkevidde forbliver SF-kanalen en værdsat portal til verdenen af fængslende svensk film.