Sky Showtime TV-guide

Velkommen til Sky Showtime TV-guide, hvor Universal, Dreamworks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount+ og Paramount Pictures er samlet på ét sted. 

 

 

Sky Showtime TV-guideNu kan du streame den nyeste og bedste underholdning fra verdens mest berømte studier.

 

På Sky Showtime finder du et bredt udvalg af uundgåelige klassikere, eksklusive serier og de største blockbusters. 

Sky Showtime viser programmer for enhver

Uanset om du er fan af komedie, drama, børnekanaler eller dokumentarfilm, er alt genialt organiseret, så du nemt kan finde dine favoritter.

 

Det bedste af det hele er, at du kan få adgang til alt dette til en suveræn pris på kun 69 kr./md. og uden binding. Tilmeld dig nu og oplev fantastisk underholdning tilgængelig lige ved dine fingre.

 

Vi har også tænkt på børnene på Sky Showtime. Med indhold fra Dreamworks, Nickelodeon og mange flere vil de små elske streamingtjenesten. Forældre kan trygt give deres børn adgang til sikre konti og kun vise film og serier, der er velegnet til alle.

Stream med Sky Showtime

Sky Showtime giver dig mulighed for at nyde underholdning på din egen måde. Du kan streame i hele appen, på internettet eller dit smart-tv - alt sammen samtidig. Opret op til 5 unikke brugerprofiler pr. konto og tilpas indholdet til dine præferencer.

 

Casting-funktionen lader dig direkte vise shows på din skærm, og du kan downloade indhold til at se når som helst og hvor som helst i HD-kvalitet med Dolby 5.1 surroundsound, uden at blive afbrudt af reklamer.

 

Giv dig selv en førsteklasses streamingoplevelse med Sky Showtime, hvor ikonisk underholdning møder bekvemmeligheden ved at have alt samlet på ét sted. Det er tid til at opdage en ny måde at nyde dine yndlingsfilm og serier på. Læs mere.