TV2 Bornholm program

Nedenfor finder du det spændende TV2 Bornholm program for i dag og de kommende 7 dage. 

 


TV2 Bornholm nyhederTV2 Bornholm er en regional tv-station, der er dedikeret til at levere nyheder og aktualitetsprogrammer til øen Bornholm. Stationen, der ligger i Aakirkeby, beskæftiger omkring 75 medarbejdere og har været ledet af direktør Jan Jørgensen siden 1996.


TV2 Bornholm er en selvstændig virksomhed og finansieres udelukkende gennem licensmidler. Kanalen begyndte sine udsendelser i september 1990. 

 

I januar 2012 blev der etableret en 24-timers kanal, der bærer navnet TV2 Bornholm. Samtidig sender stationen også nyheder på TV2's betalingskanal på udvalgte tidspunkter i løbet af dagen.

TV2 Bornholm nyheder

TV2 Bornholm spiller en vigtig rolle på øen og dækker lokale begivenheder og nyheder, der er relevante for Bornholm. Stationen er kendt for at arrangere trollingkonkurrencen Trolling Master Bornholm og er også involveret i dækningen af events som folkemødet, etapeløbet Etape Bornholm og kokkekonkurrencen "Sol over Gudhjem".

 

TV2 Bornholm er den mest sete af de regionale tv-stationer og har et stort publikum på Bornholm. Når kanalen sender kl. 19.30, følger omkring 80-90% af bornholmerne med, hvis deres fjernsyn er tændt. 

 

En betydelig del af øens voksne befolkning ser også 19.30-udsendelsen, og mange følger fortsættelsen på stationens egen kanal. TV2 Bornholms udsendelser har været tilgængelige på internettet siden maj 2005 via stationens hjemmeside.

 

TV2 Bornholm har været en pioner inden for tv-teknologi og var den første TV-kanal i Danmark, der introducerede bredformat (16:9) i alle sine udsendelser den 1. oktober 2006. Dette sikrer, at seerne får en mere visuelt imponerende og moderne tv-oplevelse.

 

TV2 Bornholm er dedikeret til at levere troværdige nyheder og relevant indhold til bornholmerne. Kanalen spiller en vigtig rolle i at holde øen opdateret om lokale begivenheder, og dens tilstedeværelse er afgørende for at opretholde et stærkt samfund og styrke Bornholms identitet.

 

TV2 Bornholm er desuden aktive på Instagram samt på Facebook.