TV2 Nord program

Er du på udkig efter det populære TV2 Nord program, er du kommet til det helt rette sted. I nedenstående TV-guide finder du en programoversigt for i dag og de kommende 7 dage.

 

 

TV2 Nord programTV2 Nord er en licensfinansieret public service-virksomhed i henhold til §31 i radio- og fjernsynsloven. Stationen opererer under en public service-kontrakt indgået mellem TV2 Nord og Kulturministeriet, der normalt strækker sig over en fireårig periode. Den nuværende kontrakt er gældende indtil den 31. december 2023.

 

TV2 Nords bestyrelse har det overordnede ansvar for planlægningen af programindholdet. Ifølge kontrakten med Kulturministeriet er TV2 Nord forpligtet til at sikre programmer og tjenester til hele befolkningen i deres område via tv, internet og andre relevante platforme. Kanalens udbud skal omfatte nyheds- og aktualitetsprogrammer samt programmer inden for kultur, oplysning og underholdning.


TV2 Nord sender nyheder og programmer via deres 24-timers kanal, TV2 Nord Salto, og har også "vinduer" i TV 2 Danmarks sendeområde inden for TV2 Nords dækningsområde. 

 

I den nuværende kontrakt er vinduerne som følger: mandag til fredag kl. 17.12, mandag til fredag kl. 18.14, lørdag og søndag kl. 18.12, alle ugens dage kl. 19.30, og mandag til torsdag kl. 22.27.

 

Finansieringen af TV2 Nord sker gennem licensmidler samt ekstra indtægter fra blandt andet sponsorater og salg af programmer til TV 2 Danmark. I perioden 2015-2018 modtog TV2 Nord årligt 64 millioner kroner i licensmidler.

 

Som en del af deres public service-forpligtelser er TV2 Nord forpligtet til at udarbejde en årlig redegørelse for, hvordan de har opfyldt disse forpligtelser.

TV2 Nord leverer de bedste nyheder til nordjyderne

TV2 Nord er dedikeret til at levere de bedste nyheder og historier til nordjyderne. Deres mål er at give et omfattende overblik over de store, sjove, kuriøse, konfliktfyldte, rørende og til tider vanvittige historier, der udspiller sig i landsdelen. 

 

De har en dedikeret stab af journalister, fotografer, værter og teknikere, der arbejder sammen for at skabe kvalitetsudsendelser. TV2 Nord stræber altid efter at forbedre sig og levere endnu bedre historier og nyhedsudsendelser til deres seere.

 

TV2 Nords arbejde indebærer at vælge de relevante historier og bringe dem til live. Der kræves mange mennesker og mange timers koncentreret indsats for at lave nyhedsudsendelser, live-magasiner og programmer til Salto. Alle bidrager til processen, både dem der er synlige for seerne og dem, der arbejder bag kulisserne.

 

TV2 Nord er en væsentlig del af medie miljøet i Nordjylland og spiller en vigtig rolle i at holde seerne opdaterede om lokale begivenheder og skabe en forbindelse til nordjyderne gennem deres tv-programmer og indhold på forskellige platforme.

TV2 Nord på sociale medier

Udover deres tv-programmer og hjemmeside er TV2 Nord også aktiv på forskellige sociale medieplatforme. De udnytter de muligheder, som sociale medier tilbyder, til at engagere og interagere med deres seere på en mere direkte måde. 

 

Gennem deres tilstedeværelse på sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube kan TV2 Nord dele nyheder, historier og bag kulisserne-indhold med deres følgere. 


Dette giver seerne en ekstra dimension af interaktion og mulighed for at være en del af TV2 Nords fællesskab. Ved at deltage i samtaler, besvare spørgsmål og dele eksklusive indholdsstumper gennem sociale medier stræber TV2 Nord efter at skabe en tættere forbindelse til deres publikum og sikre, at de er tilgængelige og relevante på alle platforme.