Se de mange spændende TV2 ØST udsendelser i dag og de kommende 7 dage i nedenstående programoversigt.

 


TV2 ØST udsendelserTV2 ØST er en regional tv-station, der dækker området Vest- og Sydsjælland samt Lolland-Falster. Stationen er en public service-kanal og er en del af TV 2-netværket. TV2 ØST leverer omfattende nyhedsdækning og regionale programmer til seerne i dette geografiske område.

TV2 ØST nyhedsudsendelser

En af de mest populære programmer TV2 ØST nyhedsudsendelser "19.30", der bringer regionale nyheder og reportager. Udsendelsen sendes to til tre gange om dagen og giver seerne et indblik i de vigtigste begivenheder og historier, der foregår i regionen. 


Udover tv-udsendelser tilbyder TV2 ØST også regionale nyheder via deres hjemmeside, apps, rss, podcast, tekst-tv, Facebook og Instagram. Dette sikrer, at seerne kan holde sig opdaterede på regionale begivenheder og nyheder på en række forskellige platforme.

 

TV2 ØST blev lanceret den 2. januar 1991 med fokus på fiktion og indkøbte udenlandske serier. Efter et skifte i ledelsen i 1992 blev kanalens fokus ændret til nyheder og reportager, hvilket førte til øget popularitet og seervækst. I 2004 etablerede TV2 ØST datterselskabet East Production, men solgte det igen i 2008 som følge af medieforliget i 2007.

Navneændring

I 2014 ændrede TV2 ØST navn fra TV2 ØST til TV ØST for at tydeliggøre sin identitet som en selvstændig tv-station. Men i 2019 vendte stationen tilbage til sit oprindelige navn, TV2 Øst, i forbindelse med lanceringen af et nyt nyhedsformat med større fokus på digitale medier.


TV2 ØST har planer om at udvikle sig til et mediehus og har siden 2015 fokuseret på at levere regionalt indhold både på tv og digitale platforme. 

 

Der har været en omstrukturering af organisationen, som har skabt uro og utilfredshed blandt nogle ansatte. På trods af udfordringerne fortsætter TV2 ØST med at levere vigtige nyheder og underholdning til seere i regionen.


TV2 ØST dækker 12 ud af de 17 kommuner i Region Sjælland, herunder Odsherred, Holbæk, Kalundborg, Sorø, Slagelse, Ringsted, Stevns, Faxe, Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland. 

 

Kanalen er dedikeret til at informere, underholde og engagere seerne i dette geografiske område med relevante og interessante programmer og nyheder.