TV2 Sport TV-guide

I nedenstående TV-guide finder du programmerne for TV2 Sport i dag og kommende 7 dage. Er du vild med sport, så er TV2 Sport kanalen den rette for dig.

 

 

TV2 Sport i dagTV2 Sport er en dansk sportskanal, der blev lanceret i 2015 som en del af TV 2-netværket. Kanalen har et bredt udbud af sportsbegivenheder og er kendt for at dække flere populære sportsgrene.

 

TV2 Sport fokuserer på at bringe seerne spændende sportsdækning inden for håndbold for både mænd og kvinder, cykling, WTA-tennis (kvinder) og badminton. 

 

Kanalen er også dedikeret til at være værtskanal for særlige begivenheder som VM og EM i håndbold, fodbold samt Danmarks kampe ved VM i ishockey. Derudover sender kanalen dansk ishockey, badminton, tennis speedway og VM-svømning.

 

TV2 Sport har vist sig at være populær blandt sportsentusiaster i Danmark og er blevet den mest sete dedikerede sportskanal i landet. Seertallene er steget kontinuerligt siden lanceringen, og i 2021 havde TV2 Sport det stærkeste år med en seerandel på knap 2,5 procent.

TV2 Sport er stedet for sportsfans

Med sit varierede udbud af sportsbegivenheder er TV2 Sport blevet et vigtigt sted for danske sportsfans. Kanalen tilbyder spændende live-dækning, eksklusive interviews, analyser og reportager for at give seerne den bedste sportsoplevelse. 

 

Fra intense håndboldkampe til adrenalinfyldte cykelløb og spændende badmintonkampe er TV2 Sport dedikeret til at bringe seerne tættere på deres yndlings sportsgrene.

 

TV2 Sport fortsætter med at opbygge sin position som en vigtig sportskanal og sikrer, at sportsfans i Danmark har adgang til omfattende dækning af nationale og internationale sportsbegivenheder. Kanalen fortsætter med at levere relevant og engagerende sportsindhold, der holder seerne opdaterede og underholdt.
 

Læs mere på TV2 Sport hjemmeside eller deres populære Facebook side.