DR TV-oversigt

Nedenfor finder du vores unikke DR1 TV-oversigt, som viser alle DRs TV-programmer nu, i aften og 7 dage frem.

 

Populære DR.dk TV-kanaler

DR tv-oversigtDR (Danmarks Radio) er den offentlige tv- og radiostation i Danmark, der blev etableret i 1925. DR har en række populære tv-kanaler, herunder:

DR.dk programmer

DR viser en bred vifte af tv-programmer, inklusiv nyheder, underholdning, sport, børneprogrammer og familieprogrammer, dokumentarer og dramaserier. Nogle af deres mest populære programmer inkluderer:

  • DR1 Nyheder (nyheder og aktualiteter)
  • Go' Morgen Danmark (morgen-underholdningsprogram)
  • Deadline (samfundsdebatprogram)
  • Borgen (dramaserie)
  • Ramaskrig (børne- og familieprogram)
  • Det store bagedyst (bageshow)
  • Kender du typen? (underholdningsprogram)

DR har også en stærk tradition for at producere dokumentarfilm, der belyser samfundsmæssige spørgsmål og udfordringer, såsom miljø, kultur, politik og samfundsøkonomi. Deres formål er at engagere og oplyse deres publikum om vigtige emner og inspirere samtale og debat.

Danmarks Radio

Danmarks Radio har en stærk digital tilstedeværelse, der omfatter en omfattende hjemmeside med nyheder, tv-programmer, podcasts, streaming, DR TV med tidligere udsendelser, musik og andre formater. Deres mål er at underholde, engagere og informere danskerne med høj kvalitet indhold, der afspejler deres liv og interesser.

 

DR er en væsentlig del af den danske kultur og har spillet en central rolle i udviklingen af den danske tv- og radiobranche. De har også været med til at forme den danske offentligheds debat gennem produktion af høj kvalitet indhold, der belyser samfundsmæssige spørgsmål og udfordringer.

 

Finansieret af licensbetaling, er DR uafhængige af reklame og kommercielle interesser og kan fokusere på at levere upartisk og objektiv information til deres publikum.

 

DR er en pioner inden for ny teknologi og formidling og har en stærk tradition for innovation. De har en stærk tilknytning til dansk kultur og samfund og har støttet dansk musik, kunst og kultur gennem årene. 

 

DR har også en stærk social ansvarlighed og fokuserer på at fremme mangfoldighed, lighed og inklusion samt oplyse og engagere deres publikum om vigtige samfundsmæssige spørgsmål og udfordringer. Gå til hjemmesiden.