Ramasjang program

DR Ramasjang er uden tvivl et af de mest populære danske børneprogrammer. Som det fremgår af nedenstående TV-oversigt viser Ramasjang timevis af spændende og lærerig underholdning for børn.

 

Ramasjang

Ramasjang programRamasjang er et fantastisk underholdningsunivers, der tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter, videoer og spil til børn i alderen 3-12 år. Du kan finde alt lige fra quiz-spil, læringsspil, tegnefilm, videoer om kendte danske personer og meget mere. 

 

Derudover tilbyder Ramasjang også et væld af forskellige konkurrencer, så du kan deltage og vinde fede præmier.

Ramasjang program?

I ovenstående TV-guide finder du det komplette Ramasjang program, hvor nogle af Ramasjangs mest populære programmer vises:

  • Bamselægen
  • Onkel Reje
  • Pyjamasheltene
  • Kasper og Sofie
  • Vilde Venner
  • Skæg

Og så er der Quizdyrene, som er en børnequiz, hvor børnene skal svare på spørgsmål om videnskab, teknologi, kultur og historie. Programmet har mange forskellige temaer og konkurrencer, som børnene kan deltage i. Det er blevet meget populært, fordi det er en sjov måde at lære på.

Hvor ofte sender Ramasjang udsendelser?

Ramasjang sender udsendelser hver dag fra mandag til fredag, fra kl. 5:00 til 20:00. Derudover sender Ramasjang ofte ekstra udsendelser på lørdage og søndage, hvor du kan se populære programmer som Julemandens Værksted og Bo og Robins Eventyr.

Hvor findes Ramasjang?

Ramasjang er tilgængelig på tv-kanalen DR Ultra, på DRTV, på DR.dk Live og andre danske streamingtjenester, hvor det er gratis at se. 

 

Desuden kan du finde Ramasjang på deres hjemmeside, som er fyldt med forskellige aktiviteter for de små. Det er også muligt at hente appen Ramasjang , som giver adgang til et endnu større udvalg af sjove og lærerige aktiviteter.